Blok International op Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven

Begin 2024 heeft Blok International gekozen om zich te vestigen in het BIC vanwege de ongeëvenaarde mogelijkheden voor samenwerking en innovatie in de high tec industrie.

Het BIC, gelegen in het indrukwekkende Brainport Park in Eindhoven, is een ware broedplaats van vooruitgang.

Hier komen geavanceerde productiebedrijven, mechatronica-experts en ondersteunende bedrijven samen om faciliteiten en diensten te delen en gezamenlijk te werken aan innovatie en baanbrekende technologieën. Het is een omgeving waar ideeën tot leven komen en waar samenwerking en kennisdeling bloeien te midden van natuurlijke schoonheid.

Als onderdeel van dit unieke ecosysteem profiteert Blok International van een breed scala aan gedeelde middelen, zoals moderne productiefaciliteiten, flexibele productieruimtes en geavanceerde magazijnen. Deze gedeelde infrastructuur stelt hen in staat om hun klanten hoogwaardige producten en diensten te bieden, terwijl ze tegelijkertijd de kosten verlagen en efficiëntie maximaliseren.

Maar de Brainport Industries Campus is meer dan alleen een locatie voor bedrijven. Het is een showcase voor innovatie, waar bedrijven hun gezamenlijke capaciteiten kunnen presenteren aan nationale en internationale klanten. Dit draagt niet alleen bij aan het succes van individuele bedrijven, maar versterkt ook de verbindingen tussen industrie, IT, big data en volledig geïntegreerde Supply Chains.

Bovendien fungeert de campus als een platform voor educatie en ontwikkeling, waar studenten kansen krijgen voor training en onderzoek in samenwerking met secundaire en hogere onderwijsinstellingen. Door deze nauwe banden met het onderwijs draagt Blok International bij aan de ontwikkeling van toekomstige talenten en versterkt het de concurrentiepositie van de regio.

We heten u graag welkom bij Blok International op de Brainport Industries Campus, waar samenwerking, innovatie en groei samenkomen in een inspirerende omgeving.