Waar bent u naar op zoek? 
Waar bent u naar op zoek?   Binnen 24-uur offerte in huis!

Ons unieke wereldwijde netwerk

Het wereldwijde netwerk van partners is een van onze belangrijkste troeven. Daarom investeren wij veel tijd en energie in het optimaliseren en verder uitbouwen van ons netwerk. Dit omvat bedrijven voor metaal- en kunststofbewerking waarmee we soms al meer dan 35 jaar samenwerken.

Zij kunnen alleen partner worden als ze voldoen aan onze hoge eisen voor professionaliteit en kwaliteit. Daarom zijn al onze partners gecertificeerd en werken ze volgens door ons opgestelde richtlijnen. Deze richtlijnen hebben betrekking op de kwaliteit van de producten, de procedures voor kwaliteitscontrole, het gehele proces van opdracht tot en met levering, en onze normen voor duurzaamheid. Ook snelle levertijden en scherpe prijzen zijn onderdeel van onze partnerovereenkomsten.

Partners die aan alle eisen voldoen, kunnen onder onze regie uitgroeien tot vaste toeleverancier voor specifieke onderdelen van onze klanten. Zo creëren we samen win-win-winsituaties.

Een sterk en betrouwbaar wereldwijd netwerk Op onze locatie in Sittard doen we engineering, productie en assemblage. Zo nodig schakelen we specialistische partners in, voor bijzondere bewerkingen en opschaling van serieproductie. In meer dan 35 jaar hebben we een wereldwijd netwerk van professionele metaalbewerkings- en kunststofproductiebedrijven opgebouwd. Deze betrouwbare partners zijn nauw verbonden aan ons bedrijf. Ze hanteren onze kwaliteitseisen, voldoen aan de certificeringen die wij hebben en werken volgens onze normen voor duurzaamheid. Om dat te borgen voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit.